Ny Videoblogg

Ny uke og tid for en ny videoblogg som vanlig uten mening! Redigerte den i fastmode som vanlig, fordi jeg hater å ha den vanlig... Den er ikke like rask som forrige gang så håper dere hører litt mer denne gangen. Er ikke noe vits i å skrive noe mer, men må nevne at video'en er filmet med mobilen og derfor er kvaliteten dårlig! Anbefaler å skru ned lyden litt i starten!

// skrevet av emma lindflaten

Første videobloggen!

Hei alle søte lesere som er innom denne bloggen. Idag skulle jeg prøve noe nytt nemlig å videoblogge. Kameraet er så stress å filme med så derfor ble det filming med iphonen. Redigerte det i et program på iphonen, men hørte ikke før etter jeg hadde lagd den at lyden er så rask! Håper dere hører noe, i allefall håper jeg at dere får med dere noe. Utrolig kleint å sitte og snakke til mobilen om hva man har gjort! haha, hva gjør jeg ikke for dere!

// klemmer fra Emma 
Hei Lesere og dere som titter innom denne bloggen :) Vi er to jenter som går i samme klasse på kjølnes. Vi blogger når vi har tid og føler for det. Guro spiller håndball og Emma rir . Vi blogger om det vi vil. Vi har ikke så mye tid til å være sammen på fritiden, men er sammen på skolen. Vi går på skole som alle andre og blogger nok ikke så lange innlegg.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits