Wordfeud

Overskriften sier vell litt. Jeg visste aldri hva wordfeud var og det var på topplisten på appstore, så møtte sjekke det ut. Først skjønte jeg ikke en dritt, men så fant jeg ut at det var skrable eller no.. Jeg eier neppe, men har blitt avhengi allerede. Vis noen vil spille mot den flinkeste av dem alle,meg så legg til Emmatheone . Kreativt navn! Håper dere tåler ironi! Aldri et kjedelig øyeblikk når man har iphone! Ellers koser jeg meg hjemme etter en fin dag :-)

- Emma Lindflaten

Merry Christmas

Idag er det JULAFTEN! Endelig er dagen som de fleste har ventet på her. Julestrømpen er åpnet og nå blir den spist av, mens jeg ser på tre nøtter til askepott :) ingen jul uten askepott! Senere blir det julemiddag og åpning av pakker :) vi blir få i år så det et litt deilig, bare syv stykker. Blir sikkert kjempe koselig, men askepott roper på meg! FELIZ NAVIDAD!

// skrevet av emma

GOD JUL ALLE SAMMEN ! :D

Lille julaften

Tenk at det er lille julaften for 23 dager siden sa jeg bare 24 dager til julaften. I morgen er det julaften, har ikke gått opp for meg enda! Julestemningen kom da jeg pyntet juletreet og hørte på julemusikk. Endelig, den har jeg ventet lenge på! Desember har gått fort, sikkert fordi jeg har vært så opptatt på skolen og med ridninga. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med familien min og se på hovmesteren og grevinnen og andre jule programmer <3 det gjenstår bare en ting og si til dere før jeg slår av iphonen : GOD JUL ALLE SAMMEN! <3

// skrevet av emma lindflaten

GOD JUL ALLE SAMMEN!! :D

God jul alle!

Julegave shopping med Annika snuppa!

Treet er også ferdig pyntet. Har sikkelig julestemning nå gitt, jule sanger og rydding i huset nå. God jul alle sammen!
Skrevet av Guro Benedikte ??

.

BilderDette var noen bilder av litt forskjellig! Vi blogges senere.

//; skrevet av Guro Benedikte

Iphoneblogging..

Hadde egentlig skrevet et langt innlegg så klikket blogg-appen så jeg skal prøve å skrive et innlegg som er så likt som det andre. Noen har kanskje lagt merke til at jeg nesten bare blogger på iphonen og det er fordi pcen min har konket. Det er problemer med viften og jeg kan bare være på pcen i en halv time før den slår seg av, da står pcen i tilegg sånn at den får så mye luft som mulig. Det er derfor vanskelig å blogge på pcen, siden i løpet av en halv time skal jeg legge inn bildene, redigere bildene og skrive innlegget. Håper jeg får macbook til konfen :) Heldigvis har jeg iphonen min, elsker den fine hvite skjønnheten min! Da vet dere hvorfor det bare blir blogging med iphonen! BTW: vet noen om jeg kan laste opp videoer fra iphonen til blogg.no ?

Valgte bare noen redigerte arkivbilder til å pynte opp bloggen.

//skrevet av emma lindflaten

Christmastree!

Mommo og besse's juletre er ferdig pyntet! Her kommer noen bilder som jeg tok med mobilen :

// skrevet av emma lindflaten

Hei igjen!

Åssen går det med dere? Lenge siden sist. Skole, jul og ridning er det samme som null blogging. Tiden strekker ikke til, så mye å gjøre på så kort tid. Under en uke til jul liksom, tiden har gått sykt fort! Idag var det siste dagen med vanlig skole og i morgen er det slappe av dag er med i en festkomite eller no, og sånn fest greie på kvelden :) tid. Under en uke til jul liksom, tiden har gått sykt fort! Idag var det siste dagen med vanlig skole og i morgen er det slappe av dag er med i en festkomite eller no, og sånn fest greie på kvelden :) Etter skolen i morgen blir foresten eirin og martine med meg hjem, sånn at vi drar sammen til julefesten. På onsdag skal jeg ri på morgenen og plusse litt salting, før jeg drar til mommo og besse og sover der til torsdag. Trur jeg er opptatt frem til tredje juledag eller no. Derfor blir det lite blogging! Have fun :)

Naturfagtime!

Chiller i naturfagen da. Hadde prøve i naturfag i stad og framføring i norsk i morges, begge gikk helt greit . Håper på fem, men får nok fire i muntlig. Etterpå skal jeg til tannlegen, så rusler jeg til mommo før jeg drar til stallen :) null lekser til i morgen, yeah ! Syntes det er litt kjipt at vi har en slappe av dag, nemlig mandag mens de andre har chille dager nå.. Nåmå jeg følge med, snakkes ;)

Flinke

Til å blogge må jeg si. Var i London og det var ikke internett, sorry folkens.. Skal prøve å blogge, men det er så stress å få tid. I dag skal jeg pugget til fremføring i norsk og naturfagsprøve om nervesystemet.. Har ikke begynt på noe så det kommer nok til å gå bra. Ironi for dere som ikke skjønte det! Ellers lover jeg dere et innlegg med innkjøpene, kan beklagligvis ikke love når.

Bildet er fra skolen med hedda :)

Dritt lei

Ja, endelig. Haha, har hatt utrolig mye skole for tiden masse lesning til tentamen og prøver, innleveringer og fremføringer. Er så lei av skolen nå, at jeg ikke kan få sakt det! Ja, idag er det også litt hektisk da, siden vi har engelskfremføring i mora.. Men det går helt sikkert fint ( håper jeg)
Idag har jeg vært på skolen da og når jeg kom hjem fra skolen var det rett på sofaen, og sove litt også snakka jeg litt med verdensbeste kjæreste! Elsker deg Rafik!
Blogger kanskje litt i kveld eller hvertfall i morgen.
Vi blogges, skrevet av Guro benedikte. Også er jeg veldig fin på bilder da....

Barokken, i dont like u !!

Nå sitter jeg å jobber med prosjektet i musikk som skal leveres i morgen, et ord : gøy. Neppe jeg skjønner ganske lite av det jeg skal skrive om, lite fakta syntes jeg.. Guro kommer om ca en halv time-time og da skal vi jobbe med musikken. Denne gangen skal vi jobbe med prosjektet og ikke surre som forrige gang. Tror vi skrev en halv setning i løpet av noen timer, flinke sa du? Hun kommer til å sove her til i morgen :)) Det blir sikkert koselig. Da må jeg jobbe igjen..

Winter wonderland!

Bildedryss med bilder av snøen. Tok bildene med iphonen etter skolen. Håper dere liker bildene :)

Natta!

Natta alle lesere! Sov godt å ha en fin dag i morgen. Det snør i Porsgrunn så begynner å få skikkelig julestemning, endelig. Men må legge meg nå, siden det er skole i morgen.. Natta!!

Mobilblogging

Hei alle søte lesere! Nå har jeg endelig fått iphonen og kjenner allerede at jeg har forelsket meg i den. Elsker alt med den. Appene, kameraet, internettet ja alt. Har prøvd siri litt, men skjønner ikke så mye av hun.. Haha. Skal prøve å mobilblogge litt framover. Skal prøve å blogge litt fra London til helga. Ble ikke så langt innlegg nå, men kan hende jeg blogger en annen dag eller no. Hade <3

Musikkprosjekt

Joda etter noen timer med surr har vi endelig summelet oss til å starte på prosjektet vårt i musikk. Om en gammel komponist eller en tids epoke, noe vi begge er veldig engasjerte i.


Må stikke vi må rekke å gjøre noe i musikken, snakkas bloggæn! 
Emma & Guro

Matte tentamen !

jeg dør.. Hade alle sammen i morgen kommer jeg til å knekke sammen pysisk ! Jeg hater matte i niende, skjønner jo ikke en dritt. Jeg er helt utslitt etter å ha skrivd regler og de får jeg bare bruke i den ene delen av prøva ;o Trur ikke det bare er jeg som syntes tentamen i matte er vanskelig i allefall algebra og likninger, dør sånn seriøst! Kommer sikkert ikke å levere, hahah. Sitter nok lengst av alle som vanlig, go big brain. Nei ikke noe stor hjerne her, siden alle er like store bare noen har flere celler. Noen følgte med i naturfagen idag (A). Da får jeg kommet meg i sengs etter jeg har lest litt mer om matteting, boring.. Ha en fin natt alle lesere ! Ønsk meg masse lykke til, det kan jeg nemlig trenge. Good luck Charlie Emma ! Nye disney showet, har god humor i dag kjenner jeg !

Følte meg så fin uten sminke, uretta hår og ja.
//skrevet av emma

Utålmodig

Jeg er sjenerelt ikke en tålmodig person, og iallefall ikke når jeg venter på noe jeg ønsker meg. I dette tilfelle venter jeg på iphonen min som det virker som aldri kommer.. Bestilte ikke på appstore, men gjennom en mobilbutikk expert eller no. Synes litt synd på mamma for et av de første spørsmålene hun får hver dag er, har mobilen kommet samme svaret nei. Det er utrolig deprimerende, egentlig burde jeg ikke fått vitet om den. Da hadde jeg nok ikke hvert så utålmodig. Som regel når det gjelder ting er jeg alltid utålmodig, vil liksom ha ting med en gang, hater å vente. Noen andre er sikkert som meg.. Jeg bestilte mobilen 18 november så synes den burde komme snart, expert har ingen ide om når den kommer, kan ta alt fra en uke til litt over en månede. Da dør jeg! Jepp, dette må være ekstremt morsomt å lese om kan jeg tenke meg.. Yeah Yeah det er det som ble dagens innlegg da.

Dekslet er på plass alt som mangler er den fine hvite iphonen !

Er du utålmodig ?
// skrevet av emma 

Kanskje det virker litt sånn, men ekke meninga å brife med at jeg får iphone 4 s hvit! ;-) 
Hei Lesere og dere som titter innom denne bloggen :) Vi er to jenter som går i samme klasse på kjølnes. Vi blogger når vi har tid og føler for det. Guro spiller håndball og Emma rir . Vi blogger om det vi vil. Vi har ikke så mye tid til å være sammen på fritiden, men er sammen på skolen. Vi går på skole som alle andre og blogger nok ikke så lange innlegg.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits