Bursdagen i bilder
Dette var da noen av bildene fra bursdagen min på fredag/lørdag. Jeg hadde det koselig, var nok litt kjedelig for noen til tider. Orker ikke gå noe mer inn på det. Jeg koste meg med noen herlige jenter. 
//skrevet av emma

Klar til bursdag!

Da venter jeg og Renate på at de andre jentene skal komme om noen minutter. Gleder meg kjempe masse. Vi er åtte jenter som skal overnatte og en kommer, men overnatter ikke. Anne kunne desverre ikke komme, så det var dumt. Vi andre skal kose oss masse! Endelig min egen bursdag, hihi! Det kommer åtte herlige jenter til meg og jeg gleder meg til en fin kveld/natt! En ting er sikkert vi skal leke avisleken ! haha, den er så kul. Jaja, nå må jeg komme meg rundt og ta i mot gjestene som kommer om et øyeblikk!


 

Tentamen tomorrow !

I morgen kommer dagen jeg har gledet meg til nemlig norsk tentamen ! Ironi for de som ikke skjønte det. Hater tentamen generelt, hater å skrive. Min svakeste side, ikke rart jeg hater tentamen ? Håper vi ikke skal ha fortellinger eller eventyr, siden det er jeg ræva på ! Greier bare sakpregede tekster, motsatt av de fleste tror jeg. Får alltid mellom fire minus og fire pluss på fortellinger, og ifjord på tentamen fikk jeg 5 på reiseartikkelen min. Vil gjerne beholde den, for å si det sånn. Ellers blir snittet dratt ned :(. Jaja, men nå sitter jeg og pugger litt, skrev endel regler om artikkel i stad sånn at jeg er litt forbredt. Mamma har kjøpt inn en iste,rislunsj, non-stop, kjærlighet og lolly pop! yeah. Jeg pleier alltid å sitte til to, vet ikke hvorfor. haha. Gøy å være den siste igjen, eller hva ? Jaja, et morsomt innlegg om tentamen hvem liker ikke å lese om det ? ingen, publiserer innlegget alikavel. 
5822514878_ee43fd4e54_z_large
//weheartit.com

ØNSK MEG LYKKE TIL PÅ TENTAMEN! FØRSTE TENTAMEN I NIENDE.

//skrevet av emma

Dovendyr

Da var jeg syk idag og. Jeg ville på skolen, men så virka ikke vekkerklokka og mamma kom klokka åtte og sa bare sov du emma. Jeg ville på skolen fordi læreren min sa det var viktig å komme i engelsken. Jeg fikk litt panikk! Men jeg våknet akkurat så jeg kjenner at jeg ikke er helt bra. I morgen er det norsk tentamen, så skal prøve å pugge litt! Håper vi får sakpregede tekster som reiseartikkler,leserinnlegg osv, det er det jeg er best til! Hater å skrive fortellinger og eventyr, da sier jeg bare go 4! Og jeg vil ha 5, som sikkert mange andre kan jeg tenke meg. Ellers idag får jeg vell bare sove, slappe av på sofaen og gjøre ingen ting. Kanskje være litt på pcen, men får så sykt vondt i hode av å lese for lenge. Morsomt innlegg ikke sant `?

Et tilfeldig arkivbildet for å pynte opp bloggen litt ! Orka ikke å redigere det :)
// skrevet av emma

Demi Lovato - Skyscraper


Jeg har helt dilla på denne sangen, syntes den er utrolig fin !
//skrevet av emma
Dream sweetDrøm søtt alle små og store lesere!

//Skrevet av Guro BenediktePresent from my lovely mom!

Ler av overskriften, men fant ikke på noe annet, så bare le av den siden da ler vi sammen. I går hadde jeg da bursdag, og jeg fikk vell som nesten alle andre noen gaver. Jeg kommer bare til å skrive om de jeg fikk av mamma. Jeg har ikke fått de enda, siden den ene er en tur og den andre står jeg på venteliste til å få. Kan dere gjette hva jeg fikk ? orker ikke å vente med å si det, så derfor sier jeg det akuratt nå. Nemlig en tur til London 10-13 desember på shopping og så står jeg på venteliste til å få iphone 4s hvit! Gleder meg som en liten unge til å få iphonen med tanke på at jeg lever på en murstein mobil for øyeblikket! Den er så kul, nokia fra 2007 og greier.. London turen blir kjempe koselig er for det meste en shopping tur, og jeg elsker london! Har vært der en gang før, en liten stund siden, men det er sykt fint der. Har hørt at det er veldig fint der, rundt juletider. Skal shoppe masse, iallefall på primark! Må være en av de beste butikkene i London ! Hihi, mamma traff virkelig blink med årets bursdags gaver. (Y) iPhone 4S
Picture of Christmas Lights, Regent Street, London, England. - Free Pictures - FreeFoto.com
Trykk på bildene for å komme til link, hvis noen bryr seg..

Har du vært i London i desember før ?
Har du Iphone 4s hvit ? I såfall er den bra ?

Dere kan ikke gjette hva jeg gjør

jeg er hjemme og ligger syk. Forskjølelse,hodepine og sjenerelt vondt i kroppen. Elsker det! Måten man kjenner smerten i kroppen og det virker som hodet eksploderer, du føler deg så bra etterpå. Ironi, for de som ikke skjønte det. Det er helt grusomt, det går meg snart på nervene, men det har blitt mye bedre. Skal presse meg til å gå på skolen i morgen, viktig å komme i engelsken sa lærenen. Englebarnet slår til igjen, haha. Jeg har gått med en slakke t-shorte, pysjbukse og usminket i hele dag, gjett om jeg har følt meg fin a ? har sovet og vært litt på pcen idag, får vondt i hodet av å være på pcen for lenge! Kanskje noen som kjenner seg igjen i det å ha så vondt i hodet at det nesten er umulig å lese? joda, nå er dette intressante innlegget ferdig skrivd !

Redigert, for dere som ikke skjønner det! Tatt i går.

Er du syk ? Åssen syntes du det er å være sykt ?

Congrats

Idag ville jeg bare gratulerer Emma med dagen, håper du har hatt en suuper dag i dag!! Jeg er kjempe glad i deg som du kanskje viste fra føra! Håper du leser dette innlegget da. Du er alltid her for meg og det er så utrolig lett og snakke med deg når det er noe fordi du setter alltid vakre ord på ting! haha, jeg går jo alltid til deg. Du er super!!
Må jo hvertfall ikke glemme alle minnenene våres! love love love.
Gratulerer så mye med dagen jenta mi ;*Gratulerer, herligheta mi!

// skrevet av Guro Benedikte


 

 

Sluttet

Da har jeg sluttet på fotballen eller sluttet på mandag, men har ikke hatt tid til å blogge om det. Det var et valg jeg valgte å ta fordi det kræsjet i ridningen, og jeg hadde ikke gleden over fotball lenger. Er litt egoistisk for de spillerene som liker fotball at jeg tar spille tiden dems, når jeg ikke syntes det er så gøy. Det syntes i allefall jeg. Jeg startet vinter 2007 i februar eller no (?). Det har jo vært gøy ellers hadde jeg ikke holdt ut i fire år. Det har vært fire år med motgang og oppgang. Kjedelige dager og morsome dager. Ville fullføre denne sesongen så da tenkte jeg å slutte på avslutningen og det var litt trist. Uten fotballen hadde jeg blandt annet mest sannsynlig ikke blitt venn med noen av de herlige jentene på fotballen. Det har vært koselig med cuper,kamper,turer og avsluttninger totalt sett vil jeg si at jeg har hatt fire kjempe fine år på fotballen.

Grenlandscupen i sommer 2011

Grenlandscupen i sommer 2011

Fossumcupen i februar 2011

Telemarksmesterskap i oktober 2010

Jeg var så stolt over drakta mi i 2008 , jeg vet jeg ser ut som en fjortis, men måtte legge ut et gammelt bilde og da !

Innkjøp
Kjolen kostet 208kr på ferja og skoene 399kr på dinsko!

Sorry for dårlige bilder, rakk ikke noe annet!

bed of roses

Jeg tenkte jeg skulle lage en liste over hvem sanger jeg hører på fortiden. 
Tilfeldig rekkefølge fra 1-10.

1. Bon Jovi - Bed of roses

2. James Morrison - This boy. 


3. Erik Grönwall - . higher

4. Atle Pettersen - Save me

5. Gavin  Degraw - Chariot
 
6. Chris Tomlin - Our god

7. One Direction - na na na

8. Avril Lavigne - Innocence

9. Goodbye L.A - Green River Ordinance
 

10. Justin Bieber  - Mistletoe

Haha, noen av sangene jeg hører på da :) 

// skrevet av Guro Benedikte  

Sverige tur i morgen ;)

Imorgen drar jeg, mamma, mommo og besse på dagstur til sverige for å handle litt. Vi skal spise buffe på båten og kose oss masse. Vi drar i morgen tidlig og tar båten fra sandefjord til strømstad. Vi drar nok innom nordby senteret for å handle til godis,mat og jeg skal kikke litt i ridebutikken etter noen vinterridestøvler. Kommer nok ikke til å handle så mye, så får se om det blir ett innlegg med innkjøp, siden jeg kanskje ikke skal kjøpe noe. Jeg tror ikke jeg skal handle noe men vi får se, har veldig lyst på ridestøvlene så :) Gleder meg litt er så lenge siden jeg har vært i sverige nå, blir nok koselig. Ville bare si det til dere lesere. Tilfeldig bildet fra arkivet mitt ;)


 // skrevet av emma
Chiller

Nå sitter jeg på iphonen til onkel å svetter spill,racing pigvin eller no.. Det er sykt heftig. Sov her i natt siden jeg var på noe konfgreier rett bortiher. Koser meg kjempe masse og kommer til å være her litt til. Onkel har bursdag så gratulerer med dagen til han !!:) vi har spist litt kaker og masse mat. Nå har vi besøk av noen fra Arendal og de drar nok snart og da kommer slekta på taco og kaker <3 gleder meg. Vi snakkes, klem Emma!

Bilder : Stallen


Dette var noen av bildene jeg tok i stallen på onsdag. Håper dere syntes de var fine og kanskje jeg blogger i morgen får se om jeg har tid, masse prøver. Nå pugger jeg for det meste til geografiprøve..

// skrevet av emma

missing is large

Hei!!
Dette blir nok det siste innlegget idag, så har tenkt til og skrive om hva jeg tenker på for tiden, og hvorfor det har blitt så lite blogging, håper dere har forståelse for det! Jeg mistet min mormor for 41 dager siden og det er fortsatt veldig tungt, savner har blitt så utrolig stort! Jeg var så utrolig glad i henne, hun var alltid så utrolig snill mot meg og hun gjorde alt for meg. Jeg var liksom hennes lille Guro. Den opplevelsen jeg husker aller allerbest med hun var da vi var på cruise i caribbien, det er en tur jeg aldri vil glemme. Og at det faktisk var hun som ville ha meg med også, det betydde så mye for meg. Selvom alle minnene og opplevesene sammen med hun har vært helt fantastiske!
Hun var et så utrolig godt menneske..

Mormor og min bror!

Dette bilde er tatt av et bilde som henger på veggen. Dette bilde er fra i sommer!
det er bare og beklage kvaliteten på bilde, men sånn er det bare.
Det gikk så utrolig fort med mormor, og jeg lurer på hvordan denne julen blir, uten den som
sto for og lage all den gode maten og det savnet vi har etter deg!
Jeg kommer altid til og savne deg mormor, jeg glemmer deg aldri. Du fortjente så utrolig mye bedre en dette.
Hvil i fred kjære mormor, du er dypt savnet!♥♥♥♥


Så jeg håper dere har forståelse for ting og tang nå. :)

// skrevet av Guro Benedikte

Pugge, lekser og mer pugging
 Joda fine bilder, tilbake til overskriften jeg skal gjøre engelsk leksen nå og så må jeg pugge til geografi prøve og spansk prøve. Begge prøvene går nok i dass, hahah. Vi skal kunne litt over HUNDRE steder i europa i tillegg til masse annet vanskelige greier. Kommer sikkert til å sette meg på pcen eller se på tv når jeg er ferdig med leksene, kjenner jeg meg selv rett.. Har vært på gruble.net og plassert landene i europa etter kanskje 7 til 10 ganger fikk jeg til null feil. Må si jeg er stolt ! hahah, har sikkert glemt det i morgen alt .. Legger ut et bildet som bevis, og ja dere ser riktig det står hannah montana forever, syntes sangen i'll remember you er så fin, kanskje barnskjelig, men driter i det ;) Da visste dere det, joda ellers har jeg ikke noe å gjøre, vi snakkes !


// skrevet av emma

StallenNå stikker jeg i stallen for å ri milla, kommer nok til å bli en ganske rolig tur etter fallet på søndag. Rei Milla i går og å hun var kjempe flink så vi satser på at hun er det i dag og. Gleder meg til å ri henne, en av de beste hestene vet dere!  Har ganske dårlig tid så vi snakkes nok senere. Er blitt flinkere til å blogge syntes jeg.

// skrevet av Emma

Lei av alt.


M.A.T.Z - Fortapt! 

Nå fortiden skjer det så utrolig mye rundt meg osv, så jeg tror denne sangen passer perfekt!
Forresten er jeg hjemme fra skolen i dag, så jeg kommer til og blogge masse i dag :)

// skrevet av Guro Benedikte

07.nov.2011


 Nå sitter jeg å slapper av før jeg snart skal legge meg etter en lang skole dag med matte prøve som egentlig gikk ganske bra, overraskende nok. Jeg var i stallen i stad og rei milla litt, til tross for smertene. Greier ikke å løpe så droppet fotballen. Har gjort litt lekser og slappet av. Pratet litt med venniner og redigert noen bilder. De litt lengere oppe blandt annet. Det har gått litt tid med å se på videoer om Hickstead som bare døde under en sprangkonkurranse, noe av det tristeste innen hest jeg har sett. Da den bare faller om. Kunne ønske den hadde fått en bedre slutt på sitt liv og ikke i en konkurranse. Stakkars hest og rytter. Kondolerer, Rest in peace Hickstead! Ellers har jeg smerter i kroppen etter gårsdagens fall, dere skulle bare vist. Har ikke noe intressant å blogge om så hvis noen har noen forslag kan dere bare komme med det !

// skrevet av emma

Natta
Da legger jeg meg etter en dag fylt med opplevelser, smerte og tårer. Hørte dramatisk ut og det var det og, sier bare en ting hest er best asså! Er kjempe trøtt og har en lang uke foran meg så får vell legge meg i den myke senga og sove, mens jeg drømmer noen søte drømmer. Har akkuratt fått klassebildet i posten, ble fornøyd i år faktisk :) Kommer til å prøve å blogge aktivt framover så vi snakkes.

Redigerte litt

Kjeder meg for øyeblikket så redigerte to bilder som jeg tok i morges. Brukte gimp 2, og forandret litt på farger, lysstyrke, dypde osv. Brukte mest kurver hvis det heter det Har aldri redigert bilder i gimp på den måten før og jeg syntes det ble et helt greit resultat, likte nok det siste best for det ble litt mer farge i det, men det øverste var ikke så ille det heller. Det er fint med lyse bilder, hadde vært bedre med et annet bildet tenker jeg. Kommer til å prøve å redigere bildene litt lysere og sånt i gimp, men får se om tiden strekker til. Er så mye å gjøre. Fire prøver til uka er digg <3

//skrevet av emma

Update

Joda her sitter jeg og kjeder meg, da jeg plutselig kom på. Bloggen, den har jeg ikke blogget på, på evigheter. Derfor sitter jeg å skriver dette morsome innlegget som sikkert ingen kommer til å lese. Alle leserene våre er vell borte, men men. Siden forrige gang har jeg vært på to cupper som endte med en første plass og en andre plass. Jeg har vært i stallen og ridd Milla og Sandelinn. Jeg har prøvd en araber som heter Shandi som var kjempe fin. Hatt prøver og presentajsoner på skolen og vært på timbuktu konsert. Slappet av hos Charlotte og sovet. Intressant uke ? joda helt grei. Jeg har ikke tatt sånn super mange bilder denne uken. så .. Slenger inn et bildet av Shandi fra i sommer <3
//Skrevet av emma

Innkjøp

I dag har vi vært på timbuktu konsert med skolen, den var egneltig veldig kort. Men han var veldig flink live da.
Etter skolen tok jeg og ingrid bussen til downtown for og kjøpe den nye cden til Justin Bieber!! Nemlig juleplata hans!
Under the mistletoe. LOVE LOVE!

Veldig flott bilde av meg - null sminke!
Jeg elsker denne cden!!!

Beklager for korte innlegg for tiden, har litt mye skole osv. Så jeg må prioritere det forran blogg.
Men, neste uke da jeg er helt ferdig med og øve tl prøvene, daaa blir det lengere innlegg og oftere!

// skrevet av Guro Benedikte

1 day

Hei, det var egentlig meningen at jeg skulle blogge for fult fra og med i går.. Men det skjedde utrolig mye i går, så derfor ble det en dag senere da. Om dere har noen forslag om hva jeg kan blogge om og hva dere vil ha mer av er det bare og rope det ut, jeg tar i mot alt! hehe.Jeg er så glad i deg, Karoline!

Jeg har ett innlegg som jeg ikke få postet, jeg vet egentlig ikke hvorfor det så jeg må kopiert det osv for og legge det ut, jeg poster det litt senere i kveld.

// - L o v e, Guro Benedikte


 
Hei Lesere og dere som titter innom denne bloggen :) Vi er to jenter som går i samme klasse på kjølnes. Vi blogger når vi har tid og føler for det. Guro spiller håndball og Emma rir . Vi blogger om det vi vil. Vi har ikke så mye tid til å være sammen på fritiden, men er sammen på skolen. Vi går på skole som alle andre og blogger nok ikke så lange innlegg.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits