Har ikke orket

Hei!
Fra og med i morgen skal jeg blogge fult ut. Det har blitt litt lite, men overskriften sier vel det meste. Idag skal vi spille kamp i vessiahallen klokka 16.15 så det er bare og komme og heie oss til seier mot Kragerø! Jeg har en del og gjøre føre Kampen så jeg må nok blogge mer enten til kvelden eller i morgen.
Også et veldig flott bilde..
Blogges..

Fult program.

Idag har jeg et ganske fult program føler jeg. Ridning klokken halv fem til halv seks og så rett til fotballen å spille cup til ca ni. Må skifte i bilen og sånt :( Liker å slappe av på fredagene jeg, ikke farte rundt. Pluss at jeg er super støl fra i går så kommer til å bli ganske interessant å trene. Atm slapper jeg av på pcen og lader opp til en lang og slitsom fredag, hahha. Akkuratt tatt ut håret av en dott, fin frisøyre.

Da var håret tilbake til det vanlige, hah.

//skrevet av emma

Sad face// Guro Benedikte


Skolen da

Nå sitter jeg i rle'en med Hedda og noen fler og gjør noen oppgaver om buddhismen som er kjempe morsomme. neppe har ingen ting å gjøre. Er for det meste på facebook og bloggen :) Veldig langt innlegg men må gjøre oppgaver så. I dag har Martin, stefaren min bursdag så skal feire bursdagen hans med et lite selskap.Vi snakkes senere.


Photoshoot: Høst

Hva syntes dere om bildene av meg og guro ? 

//skrevet av emma

Teleportalen- deksler til en billig penge !

Jeg har kikket litt rundt på deksler og har funnet endel bra sider. Jeg beit tak i teleportalen og la merke til at de ikke bare hadde deksler til iphone men også til mange andre mobil typer. Jeg er jo mest interessert i iphone 4 deksler, men syntes det er bra at en side skal ha mange forskjellige deksler til alle type mobiler. Jeg skjekket vidre inn under linken iphone 4 og jeg ble positivt overrasket over hvor ryddig denne siden var, det var delt inn i forskjellige kategorier ettersom hva man var ute etter. Jeg syntes de hadde et godt utvalg av deksler og en av mine favoritter er kasettdekslet og angry birds dekslene kjempe fine alle sammen. Dette er en side jeg kan anbefale mange og jeg kommer nok eventuelt å kjøpe noen selv :) Mange tenker nok å et typisk sponsor innlegg, men dette innlegget er laget på frivilje og jeg kunne aldri løyet til dere om noe jeg ikke liker. LINK TIL SIDEN!

Dette er siden som møter deg, masse bra utvalg av mobiler.

Så velger du hvilket produkt du skal ha deksel til.

Så kommer du til en ryddig inndeling av deksler.
Retro Kassett Cover Iphone 4Angry Birds Cover + Skjermbeskytter

Mine favoritter :) Trykk på bildene for å komme til produktet !

//skrevet av emma


Kafe K!

Hei alle lesere!
Nå sitter jeg og emma på kafe K og har det supert! Vi har tatt en del bilder idag, så det kommer til og komme et nytt design om ikke lenge.
Det merkes at det veldig høst, noe jeg ikke er så glad for!
Blir mer blogging senere i dag :)
Slenger inn et bilde da.

// skrevet av Guro Benedikte

overskrift da.

HALLA!
Skal ut og ta noen bilder med emma etterpå, så blir nok blogging etter det :)

Pena...

Ha en fin dag! :)
// skrevet av Guro Benedikte

Sweet dreams

Tumblr_lhbccilgac1qgygc7o1_500_large_large
Tumblr_lq0f5fvjvy1qdcovuo1_500_large
Tumblr_kzhzf4lk7w1qa5zw1o1_500_large
885763-11-1302113303515_large
                  ♥ Natta alle søte lesere drøm søtt og sov lenge, let's dream big everybody

The summer 2012

Im going on a trip to Florida in two weeks ! Jepp endelig så blir drømmen min oppfylt, jeg skal nemlig til florida i to uker. Ca tre dager i orlando og noen dager i fort lauderdale, miami og et annet sted. Gleder meg kjempe masse til å reise til usa igjen. Det er det stedet jeg helst ville flyttet til hvis jeg kunne valgt. Tror vi skal en kort tur innom disneyworld, jeg skal stå på utsiden av miami ink og så blir det masse bading, shopping og masse sol ! Gleder meg som en liten unge. hihi. The american dream vet dere. Vet ikke så super mye om florida så kan ikke skrive et kjempe langt innlegg om florida, men nesten alle som har vært der har kost seg så. Kan ikke si noe om jeg kommer til å blogge der borte, siden det er så lenge til. Kommer i allefall til å kjøpe meg en mac til konfen så den blir nok med uantsett. Da vet dere det <3
Tumblr_lsx6ccvlfm1qcryvro1_500_large
Miami-2_largeTumblr_ln9i0mr1vf1qlvmvgo1_1280_large6206703625_560dbd9992_z_largeTumblr_lsafembhgk1qdvmwxo1_500_largeTumblr_lsm1a49ieo1qas6vso1_500_large
//weheartit.com

Har du vært i florida før ?

// skrevet av emma 

Ble egentlig skrevet til den andre bloggen min!

Min uke i bilder

Mandagen og kamp mot skarpedien 2-0 <3

Konfkveld på L9, chillærn !Torsdagen rei jeg Sandelinn på tur med hedda og Oda. Hedda tok noen bilder av oss:)
Dette var noen bilder fra min uke. Kommer nok noen bilder fra ridetimen på fredag, da jeg får lagt de inn på pcen. 

//skrevet av emma

Mobil blogging

Heihei! Ja i dag har jeg spilt kamp da, det gikk helt forferdelig! Vi tapte så det suste i dag. Men vi kommer nok tilbake!
Ja, også fikk jeg meg en fin blåveis da... Det kommer bilder i morgen siden jeg blogger fra mobilen da. Heh
Bare ett veldig kort innlegg!!
Vi snakkas i morrå! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med film og koos! Kos dere!!

// skrevet av Guro Benedikte
New in my closet

Innkjøpene fra herkules i stad kommer her :

Sjampoo og Balsam//Lindex//19.50-, stykkKosedress//B.Young// 150-, for begge.Bluse//Lindex//148.50-,Skjerf//Lindex// 29.50-,

Hva syntes dere om innkjøpene ?

Iphone 4 white vs Samsung galaxy s ii white ?

Jeg har bursdag 21 november altså ca en månede til og jeg skal få mobil av mamma og martin. Jeg har vært bestemt på at jeg vil ha iphone 4 white, men da jeg skulle til herkules idag har jeg pratet med to mobilkiosker og begge sier at samsung galaxy s ii er bedre enn iphone 4. Jeg var fast bestemt på at iphone var best og argumenterte mot de, men det de sa er jo bare fakta. Samsung er raskere, bedre kamera, bedre film, skjerm og noe annet greier. Det jeg liker med iphone er appene, de er jo mye bedre enn på samsung, men holder det imot kamera,surfing på nett, klarhet på skjermen og det at samsung galaxy s ii er kåret til verdens beste mobil? Hva syntes dere om disse mobilene, mange syntes nok iphone siden den er mye mer kjent over alt. I tilegg er det større sjangse for at en iphone blir stjelt, de har testet det. hah. Jeg tenkte at samsungen var stygg, men den er kjempe fin og tynn i hvit. En del av meg henger fast i den gode iphonen, men en annen del vil jo ha den mobilekspertene anbefaler og den med best kamera og den raskeste. Hva syntes dere trenger hjelpen deres ?

Samsung galaxy s ii

Iphone 4

HVA SYNTES DERE JEG BURDE VELGE ?

// skrevet av Emma 

Byen

Rundt halv tolv satt meg og mamma oss i bilen og kjørte mot herkules. Vi gikk først innom Cubus der mamma kjøpte utrolig mange strømpebukser og jeg kjøpte ingen ting, jeg. Vi hadde ikke spist frokost så vi satte oss til å spise litt mat på cafè herkules. Jeg spiste en baguett med roastbiff, kjempe god. Vi turslet videre på Lindex, der jeg fant overraskende nok endel, pleier ikke å handle der men fant noe fint. Et skjerf, en bluse og en sjampoo og balsam. Elsker salg asså ! Vidre tusslet vi forbi en telefonkiosk, der vi pratet med en mann og jeg spurte om de hadde iphone 4 , men den var ikke inne så han anbefalte meg samsung galaxy s ii. Jeg gikk inn på bikbok og fant en skjorte, men den var helt grei så kjøpte den ikke. Vi gikk inn på b.young og kjøpte en daffedress hver, sykt behagelige. Kjempe deilig å ha noen daffedresser på høsten/vinteren. Jeg fikk ett lite anfal på b.young og ble sur på mamma for ingen  ting, stakkars. hahha, vi har alle våre dager. Jeg gikk inn på bianco og prøvde noen super fine wedges som jeg kanskje skal kjøpe, kunne fått de hvis det ikke var for at jeg ble så sur på mamma, angrer ganske mye nå ja. Vi kom til en ny mobilkiosk der ble vi ganske lenge og diskuterte mobiler og de syntes at samsung galaxy s ii er mye bedre enn iphone 4, problem for min del. får se hva det blir til. Vi hadde ganske dårlig tid og gikk fort innom vero moda og blomster butikken før vi kjørte til en sykkelbutikk. Mamma hadde holdt av en sykkel, men hun fant en enda finere så hun kjøper nok den istedet, ble ikke noe sykkel idag gitt. Vi hadde totalt sett en fin tur !


Webkamera er alltid digg, hahah.

Innkjøpene kommer i et eget innlegg senere i dag ! eller om ikke så lenge.

//skrevet av emma

Pictures ~ fall// skrevet av Guro Benedikte


Nye innkjøp

HALLAA!
I dag har det altså vært sånn aksjonsdag, jeg jobba hjemme jeg daa... Vaska litt osv. 
Jeg har også vært på Down Town med Cecilie i dag, det var veldig korsligt!
Her er noen av innkøpene;


Øredobber fra Cubus, husker ikke pris.Iphone deksel fra accessorize, 130,-


En fin ring fra accessorize, 79,-


Supert bilde..  Høyhelte sko, husker ikke fra hvor.. 599,-


Halv fra bikbok, 129 ,- tror jeg.
 
Webkamera bilder er så utrolig fine!!!

Joda, resten av dagen i dag har jeg bare slappet av med idol og ladet opp til kamp i morgen!
Mine favoritter i Idol er;

Isak!

Vegard!

Ha en fin dag videre!

// skrevet av Guro Benedikte


Aksjonsdag

Hei bloggen. For øyeblikket sitter jeg på jobben til mamma for å tjene inn penger til SOS- barnebyer i Malawi. Har makulert litt papir, ryddet litt og vasket litt støv. Er litt deilig å slappe av på en fredag. Det er litt koselig å sitte på kontoret til mamma, ser ut over en parkeringsplass. Kontoret er fint da. Skal nok være her noen timer til før vi drar hjem, så får vell finne på noe. Nå har jeg en "datapause" og da ble bloggen og facebook første prioriteringen min. Standar meg. Må vell komme meg tilbake på jobb, så vi snakkes senere bloggen ! Ble bare noen bilder fra thelolcam som jeg tok, pga fant ikke webben.

// skrevet av emma

Mi buen amigo!

Halla! Nå jeg og Emma skaffa oss en blogg daa. Kommer helt sikkert mere info om oss etterhvert. Jeg har i hvertfall tenkt og blogge litt om klær, outfit, forksjellige innkjøp, litt som andre ting og egentlig det som faller inn. :)

Siden vi skal tidlig opp i morgen så burde vi legge oss nå :) Vi skal tjene 200kr til sånn fattiggreier nede i de landa.
Skal bare være hjemme og vaske litt jeg da! flinka meg....Slenger ut noen bilder av oss da :D 


Jeg og Emma♥ 
 

//Skrevet av Guro Benedikte

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)
Hei Lesere og dere som titter innom denne bloggen :) Vi er to jenter som går i samme klasse på kjølnes. Vi blogger når vi har tid og føler for det. Guro spiller håndball og Emma rir . Vi blogger om det vi vil. Vi har ikke så mye tid til å være sammen på fritiden, men er sammen på skolen. Vi går på skole som alle andre og blogger nok ikke så lange innlegg.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits