Ny blogg/ Guro benedikte

jeg har skaffet meg ny blogg, gidder ikke blogge på denne her alene. Siden tillelen er den den er :) 
http://gbolsen.blogg.no/ !! TA EN TITT 

TAKK!♥

// Skrevet av Guro Benedikte 

Frokost

Lader opp til kamp med dette!

Invitasjoner!

Jeg skal jo konfimere med i mai, så jeg må jo lage invitasjoner, så idag har jeg kost meg meg boller og invitasjons laging. Og har influensa.... Supert!

Skrevet av Guro Benedikte! Love love

Ikke alltid like lettremember those fights of ?I love you more? ? well, I guess I won.
And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me and put tears on my face-
And even now while I hate you, it pains me to say
I know I'll be there at the end of the day♥♥ Skrevet av Guro Benedikte

Oslo!

Tenkte at jeg kunne oppdatere dere litt. Jeg er i Oslo med min gode venn Oda! Vi tok toget i går, noe som tok hundre år! Da vi kom fram var vi for det meste hjemme oss Oda og så film, spilte wii . Sykt klein film, men var litt morsom og da. Ble ikke natta før halv fire eller no, derfor sov jeg ganske lenge idag... Nå har vi akuratt spist så skal vi stelle oss, før vi drar til Oslo City! Jeg skal shoppe <3 blir koselig! Lurer på åssen surr vi finner på, bli alltid noe!..

Vinn extentions!

Tenkte bare å dele en hair extentions konkurranse med dere! Elsker slike konkurranser og gud som jeg kunne trengt extentions! Hadde vært gøy å vinne asså! Her er link til konkurransen! Håper dere har lyst til å melde dere på dere og da..

B
ildet er lånt fra bloggen som har konkurransen! :)

Tekstinnlegg

Jeg har da lovt dere å blogge et tekstinnlegg. Har egentlig ikke noe energi til å skrive dette innlegget, fordi jeg sovner når som helst... Det har vært en ganske vanlig uke egentlig, men har skjedd noen ting. Vi kan starte med mandagen da jeg var på skolen og senere var hos reggistannlegen, fikk dato til å ta av reggisen. På kvelden lagde jeg den første video bloggen på bloggen! Tror jeg jobbet med noen lekser og sånt. På tirsdagen hadde vi mat og helse, vi lagde wok og min gruppe lagde chop suey og den ble sykt god! Lena hentet meg etter skolen og så rei vi en kjempe fin tur, i full fart! På kvelden fikk jeg en trist nyhet, men i dag så visste det seg å ikke være så trist alikavell. Senere på kvelden var det tid for frustrerte fruer, LOVE! På onsdagen var jeg på skolen som vanlig og i rle'en øvde vi til fremføring og jeg var på gruppe med mahmod, emil, topp og hedda. Gikk jo kjempe bra... Så hadde vi et elevrådsmøte på slutten av dagen,, så var en ganske fin skoledag. Etter skolen dro jeg til en beindame som jeg kaller det, og fikk såler til skolene mine, sånn går det når man har beinproblemer.. Senere på dagen fikk vi den nye tv'en vår og kjøleskapet, så dro jeg til mommo litt senere på kvelden. Det var koselig! På torsdagen hadde vi sånn skuespill i norsken som gikk veldig bra, nei! Etter skolen rei jeg en tur på Sandelinn og hun var vrang til tider, men var også fin til tider. Full fart over sletta liker vi.. På fredagen var det tid for spansk med tidenes morsomeste spansklærer, som hater meg og musikk. Musikken var ganske morsom, min gruppe eide i quiz da! Etter skolen finner jeg først en løs hund, som jeg måtte gå ifra, men trur dere ikke jeg søren ma finner en kanin og eller? Den tok jeg da med meg hjem og har den enda siden vi ikke finner eierene.. Så på ridetimen var det kjempe gøy å ri en skvetten hest når det blåser i preseninga.. Sas ble veldig fin mot slutten syntes jeg da :) Ble faktisk fornøyd. Da jeg kom hjem slappet jeg bare av med pc'en og så på tv med mamma, men sovnet under skavlan, hahha! Skulle bare sove i ti minutter og det ble nesten to timer... På lørdag var jeg hjemme på dagen og hadde awkvard maraton på mtv! Elsker den serien, deilig at hele sesongen gikk i strekk. Så på kvelden dro jeg til Guro og sov hos henne! Koselig det da :) Idag var jeg hos guro i endel timer, kom hjem rundt seks-syv tiden! Har hatt en fin dag. Nå skal jeg spise pizza og sånt!
Mandagen, bilde med Henri!
  Tirsdagen, Hedda kom på besøk i vinduet!

Rle med Hedda, Mahmod og Emil! :)
 Kaninen jeg fant i snøen!

Bildet når jeg var på vei til guro på lørdag! 

Meg atm med sminkerester fra igår, herlig!

//EMMA LINDFLATEN

BTW! Skjønner hvis dere ikke orket å lese innlegget!

photos of today


 
// tok noen bilder i stad som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Tatt med canon eos 550 d hvis noen lurer. Håper dere liker bildene, ble bare et innlegg i farten for å pryde opp bloggen! Kommer et tekst innlegg i morgen eller til helga, lover dere det!

// emma lindflaten

For alltid


Jeg elsker dere begge to, mine beste! Malin og Bente Marie. 
Orker egentlig ikke og blogge i dag siden jeg er syyyk :( 

//: Skrevet av Guro Benedikte

Gruer meg

Hei! 
Idag var jeg på skolen til ca.11 eller no, siden jeg fikk så utrolig vondt i magen og i hodet. Så da dro jeg likegodt hjem, er jo ikke vits og være på skolen om du ikke få konsentrert deg om ting der pga vondt i magen og hodepine. Men i de tre første timene på skolen hadde vi mat laging og vi laga Kyllingwok med bernesaus. he-he deilig. 
Håper så utorlig at jeg ikke har så vondt i magen eller vondt i hode til rundt klokka 6-7 ikveld! I dag er det nemlig tid for første sone samling i 2012, og den 4 totalt! Jeg er så glad for at jeg har kommet vidre på to uttak, fordi håndball er noe jeg virkelig vil holde på med!! Men siden det er første samling på en god stund nå så merker jeg at nervene er på plass! Bare og gjøre det beste man kan nå! :D


Kos dere vidre i dag! 

:// Skrevet av Guro Benedikte 

London

Hei alle! 
Jeg og min bestevennine skal til da til London i vinterferien, jeg gleder meg utrolig masse til det! 
Dette blir nok en shopping tur vi sent vill glemme. Vi er begge veldig glad i og shoppe og tenkte 
derfor at London må være det perfekte stede som ikke er så veldig langt unna og ikke så veldig 
dyrt og dra til heller.. he-he! Tror nok vi også kommer til og stor kose oss med starbucks!!
Blir en kjempe tur! gleder meg veldig til det!

NAM NAM!!

Q- Har dere vært i London før? 

:// Skrevet av Guro Benediktephoto
// tatt 7.1.2012       foto av emma

Bare noen bilder for å pynte litt på bloggen!

Min dag

Blir beskrivet veldig kort med bilder og noen setninger

Jeg startet dagen med skole. Norsk for å være enda mer presis, vi hadde en ganske rolig norsk time der vi nesten ikke jobbet med fag. I norsken benyttet jeg anledningen til å lakke neglene, hahh. Etter norsken var det tid for gym, favoritt faget mitt! Ironin for dere som ikke skjønte det. Denne timen gjorde vi det vi ville, joho! I midttimen ble jeg, Hedda,Birgitte og Ingrid igjen på ftisklivsenteret og pratet/spiste, senere kom også Aron,Sindre og Hallvard. Vi var sammen helt til naturfagtimen, timen.var utrolig.chill ! Først et oppgave ark og så film der noen tenåringer snakket om sex. Gøy!

Etter skolen var ferdig gikk jeg hjem.På veien møtte jeg Susanne og gikk med hun helt fram til henne før jeg foret de fine hestene. Koste litt med de før jeg gikk hjem!

Før jeg dro i stallen igjen spiste jeg litt mat, skiftet til ridetøy og så noen minutter på tv.

Jeg møkket ferdig boksen hennes før jeg hentet den søte hesten inn. Jeg brukte litt tid på å børste henne og ta på salen. Pratet litt med Cecilie(en annen som rir Milla), mens Sandelinn nøyt godbiten! Vi rei en løype som heter firkanten og det gikk veldig bra! Ble bare skritt fordi det var så hardt i bakken og mørkt. Møtte endel andre hester på turen idag, alltids gøy! Sandelinn var veldig fin og ikke noe sta eller sjefete! Etter jeg salte henne pratet jeg enstund med Cecilie igjen :-)

Etter jeg kom hjem lagde jeg meg litt mat og så på tv!
Så på litt forskjellige programmer, gikk ikke noe spesielt på tv idag. Plutselig kom mamma og vekte meg, hadde da greid å sovne på sofaen! Litt senere var jeg bare på pcen og sånt.

Så herlig katt jeg har som legger seg på fanget mitt og koser! Hun elsker pcen min, haha!

// skrevet av emma

...

// skrevet av Emma

You were my everything

//: Guro Benedikte

Døgnrytme

Det er alltid vanskelig å vende døgnrytmen den første uka, men jeg trudde jeg skulle klare det. Dumt tenkt siden her sitter jeg og er alt annet enn trøtt? Kanskje ikke rart siden jeg sov til halv tolv.. Er litt sur på meg selv nå! Tenkte at jeg kunne blogge et kort innlegg om dette intressante emnet, lol! Hater de første dagene på skolen siden de er så slitsomme fordi man må inn i de gamle rutinene og oppgavene. Skal prøve å sove igjen så natta til dere som ikke har sovnet og god morgen/dag for dere som leser dette innlegget etterpå!

//skrevet av emma

Gugg og Guggen

hei! Da var nok en nyttårsfeiring over, jeg feira nyttårsaften med verdenssøteste gugg! :) Vi koste oss veldig, spiste kalkun som familien min gjør vært år. Det er utrolig godt også, jeg hadde besøk av Guro da/ gugg! Etter vi hadde spist hos meg dro vi til Guro for og skyte opp raketter og kose oss! Jeg hadde en super kveld. Jeg var også utrolig fin, siden jeg måtte ha bandasje på kneet siden jeg har klart å vridd kneet i en håndball kamp.....
Dette siste bilde er fra i dag, da jeg og cecilie hadde det veldig morro med ps3! :) hehe 
Er så glad i dere begge Gugg og Cecci!! + jeg har verdensbeste kjæreste! 

:// Skrevet av Guro Benedikte
 

Mitt nye deksel!

I stad kjøpte jeg mitt nye deksel til iphonen min! Det var et sånt jeg lenge har ønsket meg, en type rosa ramme rundt sidene og gjennomsiktig bak. Det var ikke så veldig dyrt heller det kostet bare 179 kr på elkjøp. Jeg sa til mamma "det skal jeg ha" og da kjøpte jeg det. Mamma skjønner ikke poenget med å ha flere deksler, men det gjør jeg <3 hihi. Utrolig rart hvor glad jeg er i iphonen min, er på den utrolig mange timer hver dag. Hadde seriøst ikke klart en dag uten! Føles ikke ut som en mobil, siden den er så mye mer, nesten som en venn. Skype, facebook, meldinger, internett, musikk, kamera ja den har alt jeg trenger! Ville ikke byttet iphonen mot noe!

Har foresten greid å få mange riper i dekselt på noen timer, joho!

//skrevet av Emma 

Bildeserie: Raketter

Dårlig blogger men det var jo ferie så hva forventer folk seg? På nyttårsaften tok jeg endel bilder av rakettene over tohundre faktisk, men kan ikke legge ut alle. Derfor begrenset jeg meg til 28 bilder som dere skal få se litt lengere ned. Blir nok et veldig langt innlegg, men håper dere overlever. Det er bare bilder av raketter i dette innlegget siden vi tok nesten ingen bilder av oss, pluss at de få som ble tatt tok mamma med hennes. Hadde en fin nyttårsaften og eirin var med meg og mamma i år. Her kommer bildene :Bildene er tatt med Canon eos 550, tamron linse af 18-200mm f/3.5-6.3

Nyttårshilsner fra Emma

Wordfeud

Overskriften sier vell litt. Jeg visste aldri hva wordfeud var og det var på topplisten på appstore, så møtte sjekke det ut. Først skjønte jeg ikke en dritt, men så fant jeg ut at det var skrable eller no.. Jeg eier neppe, men har blitt avhengi allerede. Vis noen vil spille mot den flinkeste av dem alle,meg så legg til Emmatheone . Kreativt navn! Håper dere tåler ironi! Aldri et kjedelig øyeblikk når man har iphone! Ellers koser jeg meg hjemme etter en fin dag :-)

- Emma Lindflaten

Merry Christmas

Idag er det JULAFTEN! Endelig er dagen som de fleste har ventet på her. Julestrømpen er åpnet og nå blir den spist av, mens jeg ser på tre nøtter til askepott :) ingen jul uten askepott! Senere blir det julemiddag og åpning av pakker :) vi blir få i år så det et litt deilig, bare syv stykker. Blir sikkert kjempe koselig, men askepott roper på meg! FELIZ NAVIDAD!

// skrevet av emma

GOD JUL ALLE SAMMEN ! :D

Lille julaften

Tenk at det er lille julaften for 23 dager siden sa jeg bare 24 dager til julaften. I morgen er det julaften, har ikke gått opp for meg enda! Julestemningen kom da jeg pyntet juletreet og hørte på julemusikk. Endelig, den har jeg ventet lenge på! Desember har gått fort, sikkert fordi jeg har vært så opptatt på skolen og med ridninga. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med familien min og se på hovmesteren og grevinnen og andre jule programmer <3 det gjenstår bare en ting og si til dere før jeg slår av iphonen : GOD JUL ALLE SAMMEN! <3

// skrevet av emma lindflaten

GOD JUL ALLE SAMMEN!! :D

God jul alle!

Julegave shopping med Annika snuppa!

Treet er også ferdig pyntet. Har sikkelig julestemning nå gitt, jule sanger og rydding i huset nå. God jul alle sammen!
Skrevet av Guro Benedikte ??

.

BilderDette var noen bilder av litt forskjellig! Vi blogges senere.

//; skrevet av Guro Benedikte

Iphoneblogging..

Hadde egentlig skrevet et langt innlegg så klikket blogg-appen så jeg skal prøve å skrive et innlegg som er så likt som det andre. Noen har kanskje lagt merke til at jeg nesten bare blogger på iphonen og det er fordi pcen min har konket. Det er problemer med viften og jeg kan bare være på pcen i en halv time før den slår seg av, da står pcen i tilegg sånn at den får så mye luft som mulig. Det er derfor vanskelig å blogge på pcen, siden i løpet av en halv time skal jeg legge inn bildene, redigere bildene og skrive innlegget. Håper jeg får macbook til konfen :) Heldigvis har jeg iphonen min, elsker den fine hvite skjønnheten min! Da vet dere hvorfor det bare blir blogging med iphonen! BTW: vet noen om jeg kan laste opp videoer fra iphonen til blogg.no ?

Valgte bare noen redigerte arkivbilder til å pynte opp bloggen.

//skrevet av emma lindflaten

Christmastree!

Mommo og besse's juletre er ferdig pyntet! Her kommer noen bilder som jeg tok med mobilen :

// skrevet av emma lindflaten

Hei igjen!

Åssen går det med dere? Lenge siden sist. Skole, jul og ridning er det samme som null blogging. Tiden strekker ikke til, så mye å gjøre på så kort tid. Under en uke til jul liksom, tiden har gått sykt fort! Idag var det siste dagen med vanlig skole og i morgen er det slappe av dag er med i en festkomite eller no, og sånn fest greie på kvelden :) tid. Under en uke til jul liksom, tiden har gått sykt fort! Idag var det siste dagen med vanlig skole og i morgen er det slappe av dag er med i en festkomite eller no, og sånn fest greie på kvelden :) Etter skolen i morgen blir foresten eirin og martine med meg hjem, sånn at vi drar sammen til julefesten. På onsdag skal jeg ri på morgenen og plusse litt salting, før jeg drar til mommo og besse og sover der til torsdag. Trur jeg er opptatt frem til tredje juledag eller no. Derfor blir det lite blogging! Have fun :)

Naturfagtime!

Chiller i naturfagen da. Hadde prøve i naturfag i stad og framføring i norsk i morges, begge gikk helt greit . Håper på fem, men får nok fire i muntlig. Etterpå skal jeg til tannlegen, så rusler jeg til mommo før jeg drar til stallen :) null lekser til i morgen, yeah ! Syntes det er litt kjipt at vi har en slappe av dag, nemlig mandag mens de andre har chille dager nå.. Nåmå jeg følge med, snakkes ;)

Flinke

Til å blogge må jeg si. Var i London og det var ikke internett, sorry folkens.. Skal prøve å blogge, men det er så stress å få tid. I dag skal jeg pugget til fremføring i norsk og naturfagsprøve om nervesystemet.. Har ikke begynt på noe så det kommer nok til å gå bra. Ironi for dere som ikke skjønte det! Ellers lover jeg dere et innlegg med innkjøpene, kan beklagligvis ikke love når.

Bildet er fra skolen med hedda :)

Dritt lei

Ja, endelig. Haha, har hatt utrolig mye skole for tiden masse lesning til tentamen og prøver, innleveringer og fremføringer. Er så lei av skolen nå, at jeg ikke kan få sakt det! Ja, idag er det også litt hektisk da, siden vi har engelskfremføring i mora.. Men det går helt sikkert fint ( håper jeg)
Idag har jeg vært på skolen da og når jeg kom hjem fra skolen var det rett på sofaen, og sove litt også snakka jeg litt med verdensbeste kjæreste! Elsker deg Rafik!
Blogger kanskje litt i kveld eller hvertfall i morgen.
Vi blogges, skrevet av Guro benedikte. Også er jeg veldig fin på bilder da....

Barokken, i dont like u !!

Nå sitter jeg å jobber med prosjektet i musikk som skal leveres i morgen, et ord : gøy. Neppe jeg skjønner ganske lite av det jeg skal skrive om, lite fakta syntes jeg.. Guro kommer om ca en halv time-time og da skal vi jobbe med musikken. Denne gangen skal vi jobbe med prosjektet og ikke surre som forrige gang. Tror vi skrev en halv setning i løpet av noen timer, flinke sa du? Hun kommer til å sove her til i morgen :)) Det blir sikkert koselig. Da må jeg jobbe igjen..

Winter wonderland!

Bildedryss med bilder av snøen. Tok bildene med iphonen etter skolen. Håper dere liker bildene :)

Natta!

Natta alle lesere! Sov godt å ha en fin dag i morgen. Det snør i Porsgrunn så begynner å få skikkelig julestemning, endelig. Men må legge meg nå, siden det er skole i morgen.. Natta!!

Mobilblogging

Hei alle søte lesere! Nå har jeg endelig fått iphonen og kjenner allerede at jeg har forelsket meg i den. Elsker alt med den. Appene, kameraet, internettet ja alt. Har prøvd siri litt, men skjønner ikke så mye av hun.. Haha. Skal prøve å mobilblogge litt framover. Skal prøve å blogge litt fra London til helga. Ble ikke så langt innlegg nå, men kan hende jeg blogger en annen dag eller no. Hade <3

Musikkprosjekt

Joda etter noen timer med surr har vi endelig summelet oss til å starte på prosjektet vårt i musikk. Om en gammel komponist eller en tids epoke, noe vi begge er veldig engasjerte i.


Må stikke vi må rekke å gjøre noe i musikken, snakkas bloggæn! 
Emma & Guro

Matte tentamen !

jeg dør.. Hade alle sammen i morgen kommer jeg til å knekke sammen pysisk ! Jeg hater matte i niende, skjønner jo ikke en dritt. Jeg er helt utslitt etter å ha skrivd regler og de får jeg bare bruke i den ene delen av prøva ;o Trur ikke det bare er jeg som syntes tentamen i matte er vanskelig i allefall algebra og likninger, dør sånn seriøst! Kommer sikkert ikke å levere, hahah. Sitter nok lengst av alle som vanlig, go big brain. Nei ikke noe stor hjerne her, siden alle er like store bare noen har flere celler. Noen følgte med i naturfagen idag (A). Da får jeg kommet meg i sengs etter jeg har lest litt mer om matteting, boring.. Ha en fin natt alle lesere ! Ønsk meg masse lykke til, det kan jeg nemlig trenge. Good luck Charlie Emma ! Nye disney showet, har god humor i dag kjenner jeg !

Følte meg så fin uten sminke, uretta hår og ja.
//skrevet av emma

Utålmodig

Jeg er sjenerelt ikke en tålmodig person, og iallefall ikke når jeg venter på noe jeg ønsker meg. I dette tilfelle venter jeg på iphonen min som det virker som aldri kommer.. Bestilte ikke på appstore, men gjennom en mobilbutikk expert eller no. Synes litt synd på mamma for et av de første spørsmålene hun får hver dag er, har mobilen kommet samme svaret nei. Det er utrolig deprimerende, egentlig burde jeg ikke fått vitet om den. Da hadde jeg nok ikke hvert så utålmodig. Som regel når det gjelder ting er jeg alltid utålmodig, vil liksom ha ting med en gang, hater å vente. Noen andre er sikkert som meg.. Jeg bestilte mobilen 18 november så synes den burde komme snart, expert har ingen ide om når den kommer, kan ta alt fra en uke til litt over en månede. Da dør jeg! Jepp, dette må være ekstremt morsomt å lese om kan jeg tenke meg.. Yeah Yeah det er det som ble dagens innlegg da.

Dekslet er på plass alt som mangler er den fine hvite iphonen !

Er du utålmodig ?
// skrevet av emma 

Kanskje det virker litt sånn, men ekke meninga å brife med at jeg får iphone 4 s hvit! ;-) 

Bursdagen i bilder
Dette var da noen av bildene fra bursdagen min på fredag/lørdag. Jeg hadde det koselig, var nok litt kjedelig for noen til tider. Orker ikke gå noe mer inn på det. Jeg koste meg med noen herlige jenter. 
//skrevet av emma

Klar til bursdag!

Da venter jeg og Renate på at de andre jentene skal komme om noen minutter. Gleder meg kjempe masse. Vi er åtte jenter som skal overnatte og en kommer, men overnatter ikke. Anne kunne desverre ikke komme, så det var dumt. Vi andre skal kose oss masse! Endelig min egen bursdag, hihi! Det kommer åtte herlige jenter til meg og jeg gleder meg til en fin kveld/natt! En ting er sikkert vi skal leke avisleken ! haha, den er så kul. Jaja, nå må jeg komme meg rundt og ta i mot gjestene som kommer om et øyeblikk!


 

Tentamen tomorrow !

I morgen kommer dagen jeg har gledet meg til nemlig norsk tentamen ! Ironi for de som ikke skjønte det. Hater tentamen generelt, hater å skrive. Min svakeste side, ikke rart jeg hater tentamen ? Håper vi ikke skal ha fortellinger eller eventyr, siden det er jeg ræva på ! Greier bare sakpregede tekster, motsatt av de fleste tror jeg. Får alltid mellom fire minus og fire pluss på fortellinger, og ifjord på tentamen fikk jeg 5 på reiseartikkelen min. Vil gjerne beholde den, for å si det sånn. Ellers blir snittet dratt ned :(. Jaja, men nå sitter jeg og pugger litt, skrev endel regler om artikkel i stad sånn at jeg er litt forbredt. Mamma har kjøpt inn en iste,rislunsj, non-stop, kjærlighet og lolly pop! yeah. Jeg pleier alltid å sitte til to, vet ikke hvorfor. haha. Gøy å være den siste igjen, eller hva ? Jaja, et morsomt innlegg om tentamen hvem liker ikke å lese om det ? ingen, publiserer innlegget alikavel. 
5822514878_ee43fd4e54_z_large
//weheartit.com

ØNSK MEG LYKKE TIL PÅ TENTAMEN! FØRSTE TENTAMEN I NIENDE.

//skrevet av emma

Dovendyr

Da var jeg syk idag og. Jeg ville på skolen, men så virka ikke vekkerklokka og mamma kom klokka åtte og sa bare sov du emma. Jeg ville på skolen fordi læreren min sa det var viktig å komme i engelsken. Jeg fikk litt panikk! Men jeg våknet akkurat så jeg kjenner at jeg ikke er helt bra. I morgen er det norsk tentamen, så skal prøve å pugge litt! Håper vi får sakpregede tekster som reiseartikkler,leserinnlegg osv, det er det jeg er best til! Hater å skrive fortellinger og eventyr, da sier jeg bare go 4! Og jeg vil ha 5, som sikkert mange andre kan jeg tenke meg. Ellers idag får jeg vell bare sove, slappe av på sofaen og gjøre ingen ting. Kanskje være litt på pcen, men får så sykt vondt i hode av å lese for lenge. Morsomt innlegg ikke sant `?

Et tilfeldig arkivbildet for å pynte opp bloggen litt ! Orka ikke å redigere det :)
// skrevet av emma

Dream sweetDrøm søtt alle små og store lesere!

//Skrevet av Guro BenediktePresent from my lovely mom!

Ler av overskriften, men fant ikke på noe annet, så bare le av den siden da ler vi sammen. I går hadde jeg da bursdag, og jeg fikk vell som nesten alle andre noen gaver. Jeg kommer bare til å skrive om de jeg fikk av mamma. Jeg har ikke fått de enda, siden den ene er en tur og den andre står jeg på venteliste til å få. Kan dere gjette hva jeg fikk ? orker ikke å vente med å si det, så derfor sier jeg det akuratt nå. Nemlig en tur til London 10-13 desember på shopping og så står jeg på venteliste til å få iphone 4s hvit! Gleder meg som en liten unge til å få iphonen med tanke på at jeg lever på en murstein mobil for øyeblikket! Den er så kul, nokia fra 2007 og greier.. London turen blir kjempe koselig er for det meste en shopping tur, og jeg elsker london! Har vært der en gang før, en liten stund siden, men det er sykt fint der. Har hørt at det er veldig fint der, rundt juletider. Skal shoppe masse, iallefall på primark! Må være en av de beste butikkene i London ! Hihi, mamma traff virkelig blink med årets bursdags gaver. (Y) iPhone 4S
Picture of Christmas Lights, Regent Street, London, England. - Free Pictures - FreeFoto.com
Trykk på bildene for å komme til link, hvis noen bryr seg..

Har du vært i London i desember før ?
Har du Iphone 4s hvit ? I såfall er den bra ?

Dere kan ikke gjette hva jeg gjør

jeg er hjemme og ligger syk. Forskjølelse,hodepine og sjenerelt vondt i kroppen. Elsker det! Måten man kjenner smerten i kroppen og det virker som hodet eksploderer, du føler deg så bra etterpå. Ironi, for de som ikke skjønte det. Det er helt grusomt, det går meg snart på nervene, men det har blitt mye bedre. Skal presse meg til å gå på skolen i morgen, viktig å komme i engelsken sa lærenen. Englebarnet slår til igjen, haha. Jeg har gått med en slakke t-shorte, pysjbukse og usminket i hele dag, gjett om jeg har følt meg fin a ? har sovet og vært litt på pcen idag, får vondt i hodet av å være på pcen for lenge! Kanskje noen som kjenner seg igjen i det å ha så vondt i hodet at det nesten er umulig å lese? joda, nå er dette intressante innlegget ferdig skrivd !

Redigert, for dere som ikke skjønner det! Tatt i går.

Er du syk ? Åssen syntes du det er å være sykt ?

Congrats

Idag ville jeg bare gratulerer Emma med dagen, håper du har hatt en suuper dag i dag!! Jeg er kjempe glad i deg som du kanskje viste fra føra! Håper du leser dette innlegget da. Du er alltid her for meg og det er så utrolig lett og snakke med deg når det er noe fordi du setter alltid vakre ord på ting! haha, jeg går jo alltid til deg. Du er super!!
Må jo hvertfall ikke glemme alle minnenene våres! love love love.
Gratulerer så mye med dagen jenta mi ;*Gratulerer, herligheta mi!

// skrevet av Guro Benedikte


 

 

Sluttet

Da har jeg sluttet på fotballen eller sluttet på mandag, men har ikke hatt tid til å blogge om det. Det var et valg jeg valgte å ta fordi det kræsjet i ridningen, og jeg hadde ikke gleden over fotball lenger. Er litt egoistisk for de spillerene som liker fotball at jeg tar spille tiden dems, når jeg ikke syntes det er så gøy. Det syntes i allefall jeg. Jeg startet vinter 2007 i februar eller no (?). Det har jo vært gøy ellers hadde jeg ikke holdt ut i fire år. Det har vært fire år med motgang og oppgang. Kjedelige dager og morsome dager. Ville fullføre denne sesongen så da tenkte jeg å slutte på avslutningen og det var litt trist. Uten fotballen hadde jeg blandt annet mest sannsynlig ikke blitt venn med noen av de herlige jentene på fotballen. Det har vært koselig med cuper,kamper,turer og avsluttninger totalt sett vil jeg si at jeg har hatt fire kjempe fine år på fotballen.

Grenlandscupen i sommer 2011

Grenlandscupen i sommer 2011

Fossumcupen i februar 2011

Telemarksmesterskap i oktober 2010

Jeg var så stolt over drakta mi i 2008 , jeg vet jeg ser ut som en fjortis, men måtte legge ut et gammelt bilde og da !

Innkjøp
Kjolen kostet 208kr på ferja og skoene 399kr på dinsko!

Sorry for dårlige bilder, rakk ikke noe annet!

bed of roses

Jeg tenkte jeg skulle lage en liste over hvem sanger jeg hører på fortiden. 
Tilfeldig rekkefølge fra 1-10.

1. Bon Jovi - Bed of roses

2. James Morrison - This boy. 


3. Erik Grönwall - . higher

4. Atle Pettersen - Save me

5. Gavin  Degraw - Chariot
 
6. Chris Tomlin - Our god

7. One Direction - na na na

8. Avril Lavigne - Innocence

9. Goodbye L.A - Green River Ordinance
 

10. Justin Bieber  - Mistletoe

Haha, noen av sangene jeg hører på da :) 

// skrevet av Guro Benedikte  

Sverige tur i morgen ;)

Imorgen drar jeg, mamma, mommo og besse på dagstur til sverige for å handle litt. Vi skal spise buffe på båten og kose oss masse. Vi drar i morgen tidlig og tar båten fra sandefjord til strømstad. Vi drar nok innom nordby senteret for å handle til godis,mat og jeg skal kikke litt i ridebutikken etter noen vinterridestøvler. Kommer nok ikke til å handle så mye, så får se om det blir ett innlegg med innkjøp, siden jeg kanskje ikke skal kjøpe noe. Jeg tror ikke jeg skal handle noe men vi får se, har veldig lyst på ridestøvlene så :) Gleder meg litt er så lenge siden jeg har vært i sverige nå, blir nok koselig. Ville bare si det til dere lesere. Tilfeldig bildet fra arkivet mitt ;)


 // skrevet av emma
Chiller

Nå sitter jeg på iphonen til onkel å svetter spill,racing pigvin eller no.. Det er sykt heftig. Sov her i natt siden jeg var på noe konfgreier rett bortiher. Koser meg kjempe masse og kommer til å være her litt til. Onkel har bursdag så gratulerer med dagen til han !!:) vi har spist litt kaker og masse mat. Nå har vi besøk av noen fra Arendal og de drar nok snart og da kommer slekta på taco og kaker <3 gleder meg. Vi snakkes, klem Emma!

missing is large

Hei!!
Dette blir nok det siste innlegget idag, så har tenkt til og skrive om hva jeg tenker på for tiden, og hvorfor det har blitt så lite blogging, håper dere har forståelse for det! Jeg mistet min mormor for 41 dager siden og det er fortsatt veldig tungt, savner har blitt så utrolig stort! Jeg var så utrolig glad i henne, hun var alltid så utrolig snill mot meg og hun gjorde alt for meg. Jeg var liksom hennes lille Guro. Den opplevelsen jeg husker aller allerbest med hun var da vi var på cruise i caribbien, det er en tur jeg aldri vil glemme. Og at det faktisk var hun som ville ha meg med også, det betydde så mye for meg. Selvom alle minnene og opplevesene sammen med hun har vært helt fantastiske!
Hun var et så utrolig godt menneske..

Mormor og min bror!

Dette bilde er tatt av et bilde som henger på veggen. Dette bilde er fra i sommer!
det er bare og beklage kvaliteten på bilde, men sånn er det bare.
Det gikk så utrolig fort med mormor, og jeg lurer på hvordan denne julen blir, uten den som
sto for og lage all den gode maten og det savnet vi har etter deg!
Jeg kommer altid til og savne deg mormor, jeg glemmer deg aldri. Du fortjente så utrolig mye bedre en dette.
Hvil i fred kjære mormor, du er dypt savnet!♥♥♥♥


Så jeg håper dere har forståelse for ting og tang nå. :)

// skrevet av Guro Benedikte

Pugge, lekser og mer pugging
 Joda fine bilder, tilbake til overskriften jeg skal gjøre engelsk leksen nå og så må jeg pugge til geografi prøve og spansk prøve. Begge prøvene går nok i dass, hahah. Vi skal kunne litt over HUNDRE steder i europa i tillegg til masse annet vanskelige greier. Kommer sikkert til å sette meg på pcen eller se på tv når jeg er ferdig med leksene, kjenner jeg meg selv rett.. Har vært på gruble.net og plassert landene i europa etter kanskje 7 til 10 ganger fikk jeg til null feil. Må si jeg er stolt ! hahah, har sikkert glemt det i morgen alt .. Legger ut et bildet som bevis, og ja dere ser riktig det står hannah montana forever, syntes sangen i'll remember you er så fin, kanskje barnskjelig, men driter i det ;) Da visste dere det, joda ellers har jeg ikke noe å gjøre, vi snakkes !


// skrevet av emma

StallenNå stikker jeg i stallen for å ri milla, kommer nok til å bli en ganske rolig tur etter fallet på søndag. Rei Milla i går og å hun var kjempe flink så vi satser på at hun er det i dag og. Gleder meg til å ri henne, en av de beste hestene vet dere!  Har ganske dårlig tid så vi snakkes nok senere. Er blitt flinkere til å blogge syntes jeg.

// skrevet av Emma

Lei av alt.


M.A.T.Z - Fortapt! 

Nå fortiden skjer det så utrolig mye rundt meg osv, så jeg tror denne sangen passer perfekt!
Forresten er jeg hjemme fra skolen i dag, så jeg kommer til og blogge masse i dag :)

// skrevet av Guro Benedikte

07.nov.2011


 Nå sitter jeg å slapper av før jeg snart skal legge meg etter en lang skole dag med matte prøve som egentlig gikk ganske bra, overraskende nok. Jeg var i stallen i stad og rei milla litt, til tross for smertene. Greier ikke å løpe så droppet fotballen. Har gjort litt lekser og slappet av. Pratet litt med venniner og redigert noen bilder. De litt lengere oppe blandt annet. Det har gått litt tid med å se på videoer om Hickstead som bare døde under en sprangkonkurranse, noe av det tristeste innen hest jeg har sett. Da den bare faller om. Kunne ønske den hadde fått en bedre slutt på sitt liv og ikke i en konkurranse. Stakkars hest og rytter. Kondolerer, Rest in peace Hickstead! Ellers har jeg smerter i kroppen etter gårsdagens fall, dere skulle bare vist. Har ikke noe intressant å blogge om så hvis noen har noen forslag kan dere bare komme med det !

// skrevet av emma

Natta
Da legger jeg meg etter en dag fylt med opplevelser, smerte og tårer. Hørte dramatisk ut og det var det og, sier bare en ting hest er best asså! Er kjempe trøtt og har en lang uke foran meg så får vell legge meg i den myke senga og sove, mens jeg drømmer noen søte drømmer. Har akkuratt fått klassebildet i posten, ble fornøyd i år faktisk :) Kommer til å prøve å blogge aktivt framover så vi snakkes.

Redigerte litt

Kjeder meg for øyeblikket så redigerte to bilder som jeg tok i morges. Brukte gimp 2, og forandret litt på farger, lysstyrke, dypde osv. Brukte mest kurver hvis det heter det Har aldri redigert bilder i gimp på den måten før og jeg syntes det ble et helt greit resultat, likte nok det siste best for det ble litt mer farge i det, men det øverste var ikke så ille det heller. Det er fint med lyse bilder, hadde vært bedre med et annet bildet tenker jeg. Kommer til å prøve å redigere bildene litt lysere og sånt i gimp, men får se om tiden strekker til. Er så mye å gjøre. Fire prøver til uka er digg <3

//skrevet av emma

Update

Joda her sitter jeg og kjeder meg, da jeg plutselig kom på. Bloggen, den har jeg ikke blogget på, på evigheter. Derfor sitter jeg å skriver dette morsome innlegget som sikkert ingen kommer til å lese. Alle leserene våre er vell borte, men men. Siden forrige gang har jeg vært på to cupper som endte med en første plass og en andre plass. Jeg har vært i stallen og ridd Milla og Sandelinn. Jeg har prøvd en araber som heter Shandi som var kjempe fin. Hatt prøver og presentajsoner på skolen og vært på timbuktu konsert. Slappet av hos Charlotte og sovet. Intressant uke ? joda helt grei. Jeg har ikke tatt sånn super mange bilder denne uken. så .. Slenger inn et bildet av Shandi fra i sommer <3
//Skrevet av emma

Innkjøp

I dag har vi vært på timbuktu konsert med skolen, den var egneltig veldig kort. Men han var veldig flink live da.
Etter skolen tok jeg og ingrid bussen til downtown for og kjøpe den nye cden til Justin Bieber!! Nemlig juleplata hans!
Under the mistletoe. LOVE LOVE!

Veldig flott bilde av meg - null sminke!
Jeg elsker denne cden!!!

Beklager for korte innlegg for tiden, har litt mye skole osv. Så jeg må prioritere det forran blogg.
Men, neste uke da jeg er helt ferdig med og øve tl prøvene, daaa blir det lengere innlegg og oftere!

// skrevet av Guro Benedikte

1 day

Hei, det var egentlig meningen at jeg skulle blogge for fult fra og med i går.. Men det skjedde utrolig mye i går, så derfor ble det en dag senere da. Om dere har noen forslag om hva jeg kan blogge om og hva dere vil ha mer av er det bare og rope det ut, jeg tar i mot alt! hehe.Jeg er så glad i deg, Karoline!

Jeg har ett innlegg som jeg ikke få postet, jeg vet egentlig ikke hvorfor det så jeg må kopiert det osv for og legge det ut, jeg poster det litt senere i kveld.

// - L o v e, Guro Benedikte


 

Har ikke orket

Hei!
Fra og med i morgen skal jeg blogge fult ut. Det har blitt litt lite, men overskriften sier vel det meste. Idag skal vi spille kamp i vessiahallen klokka 16.15 så det er bare og komme og heie oss til seier mot Kragerø! Jeg har en del og gjøre føre Kampen så jeg må nok blogge mer enten til kvelden eller i morgen.
Også et veldig flott bilde..
Blogges..

Fult program.

Idag har jeg et ganske fult program føler jeg. Ridning klokken halv fem til halv seks og så rett til fotballen å spille cup til ca ni. Må skifte i bilen og sånt :( Liker å slappe av på fredagene jeg, ikke farte rundt. Pluss at jeg er super støl fra i går så kommer til å bli ganske interessant å trene. Atm slapper jeg av på pcen og lader opp til en lang og slitsom fredag, hahha. Akkuratt tatt ut håret av en dott, fin frisøyre.

Da var håret tilbake til det vanlige, hah.

//skrevet av emma

Sad face// Guro Benedikte


Skolen da

Nå sitter jeg i rle'en med Hedda og noen fler og gjør noen oppgaver om buddhismen som er kjempe morsomme. neppe har ingen ting å gjøre. Er for det meste på facebook og bloggen :) Veldig langt innlegg men må gjøre oppgaver så. I dag har Martin, stefaren min bursdag så skal feire bursdagen hans med et lite selskap.Vi snakkes senere.


Photoshoot: Høst

Hva syntes dere om bildene av meg og guro ? 

//skrevet av emma

Teleportalen- deksler til en billig penge !

Jeg har kikket litt rundt på deksler og har funnet endel bra sider. Jeg beit tak i teleportalen og la merke til at de ikke bare hadde deksler til iphone men også til mange andre mobil typer. Jeg er jo mest interessert i iphone 4 deksler, men syntes det er bra at en side skal ha mange forskjellige deksler til alle type mobiler. Jeg skjekket vidre inn under linken iphone 4 og jeg ble positivt overrasket over hvor ryddig denne siden var, det var delt inn i forskjellige kategorier ettersom hva man var ute etter. Jeg syntes de hadde et godt utvalg av deksler og en av mine favoritter er kasettdekslet og angry birds dekslene kjempe fine alle sammen. Dette er en side jeg kan anbefale mange og jeg kommer nok eventuelt å kjøpe noen selv :) Mange tenker nok å et typisk sponsor innlegg, men dette innlegget er laget på frivilje og jeg kunne aldri løyet til dere om noe jeg ikke liker. LINK TIL SIDEN!

Dette er siden som møter deg, masse bra utvalg av mobiler.

Så velger du hvilket produkt du skal ha deksel til.

Så kommer du til en ryddig inndeling av deksler.
Retro Kassett Cover Iphone 4Angry Birds Cover + Skjermbeskytter

Mine favoritter :) Trykk på bildene for å komme til produktet !

//skrevet av emma


Kafe K!

Hei alle lesere!
Nå sitter jeg og emma på kafe K og har det supert! Vi har tatt en del bilder idag, så det kommer til og komme et nytt design om ikke lenge.
Det merkes at det veldig høst, noe jeg ikke er så glad for!
Blir mer blogging senere i dag :)
Slenger inn et bilde da.

// skrevet av Guro Benedikte

overskrift da.

HALLA!
Skal ut og ta noen bilder med emma etterpå, så blir nok blogging etter det :)

Pena...

Ha en fin dag! :)
// skrevet av Guro Benedikte

Sweet dreams

Tumblr_lhbccilgac1qgygc7o1_500_large_large
Tumblr_lq0f5fvjvy1qdcovuo1_500_large
Tumblr_kzhzf4lk7w1qa5zw1o1_500_large
885763-11-1302113303515_large
                  ♥ Natta alle søte lesere drøm søtt og sov lenge, let's dream big everybody

The summer 2012

Im going on a trip to Florida in two weeks ! Jepp endelig så blir drømmen min oppfylt, jeg skal nemlig til florida i to uker. Ca tre dager i orlando og noen dager i fort lauderdale, miami og et annet sted. Gleder meg kjempe masse til å reise til usa igjen. Det er det stedet jeg helst ville flyttet til hvis jeg kunne valgt. Tror vi skal en kort tur innom disneyworld, jeg skal stå på utsiden av miami ink og så blir det masse bading, shopping og masse sol ! Gleder meg som en liten unge. hihi. The american dream vet dere. Vet ikke så super mye om florida så kan ikke skrive et kjempe langt innlegg om florida, men nesten alle som har vært der har kost seg så. Kan ikke si noe om jeg kommer til å blogge der borte, siden det er så lenge til. Kommer i allefall til å kjøpe meg en mac til konfen så den blir nok med uantsett. Da vet dere det <3
Tumblr_lsx6ccvlfm1qcryvro1_500_large
Miami-2_largeTumblr_ln9i0mr1vf1qlvmvgo1_1280_large6206703625_560dbd9992_z_largeTumblr_lsafembhgk1qdvmwxo1_500_largeTumblr_lsm1a49ieo1qas6vso1_500_large
//weheartit.com

Har du vært i florida før ?

// skrevet av emma 

Ble egentlig skrevet til den andre bloggen min!

Min uke i bilder

Mandagen og kamp mot skarpedien 2-0 <3

Konfkveld på L9, chillærn !Torsdagen rei jeg Sandelinn på tur med hedda og Oda. Hedda tok noen bilder av oss:)
Dette var noen bilder fra min uke. Kommer nok noen bilder fra ridetimen på fredag, da jeg får lagt de inn på pcen. 

//skrevet av emma

Mobil blogging

Heihei! Ja i dag har jeg spilt kamp da, det gikk helt forferdelig! Vi tapte så det suste i dag. Men vi kommer nok tilbake!
Ja, også fikk jeg meg en fin blåveis da... Det kommer bilder i morgen siden jeg blogger fra mobilen da. Heh
Bare ett veldig kort innlegg!!
Vi snakkas i morrå! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med film og koos! Kos dere!!

// skrevet av Guro Benedikte
New in my closet

Innkjøpene fra herkules i stad kommer her :

Sjampoo og Balsam//Lindex//19.50-, stykkKosedress//B.Young// 150-, for begge.Bluse//Lindex//148.50-,Skjerf//Lindex// 29.50-,

Hva syntes dere om innkjøpene ?

Iphone 4 white vs Samsung galaxy s ii white ?

Jeg har bursdag 21 november altså ca en månede til og jeg skal få mobil av mamma og martin. Jeg har vært bestemt på at jeg vil ha iphone 4 white, men da jeg skulle til herkules idag har jeg pratet med to mobilkiosker og begge sier at samsung galaxy s ii er bedre enn iphone 4. Jeg var fast bestemt på at iphone var best og argumenterte mot de, men det de sa er jo bare fakta. Samsung er raskere, bedre kamera, bedre film, skjerm og noe annet greier. Det jeg liker med iphone er appene, de er jo mye bedre enn på samsung, men holder det imot kamera,surfing på nett, klarhet på skjermen og det at samsung galaxy s ii er kåret til verdens beste mobil? Hva syntes dere om disse mobilene, mange syntes nok iphone siden den er mye mer kjent over alt. I tilegg er det større sjangse for at en iphone blir stjelt, de har testet det. hah. Jeg tenkte at samsungen var stygg, men den er kjempe fin og tynn i hvit. En del av meg henger fast i den gode iphonen, men en annen del vil jo ha den mobilekspertene anbefaler og den med best kamera og den raskeste. Hva syntes dere trenger hjelpen deres ?

Samsung galaxy s ii

Iphone 4

HVA SYNTES DERE JEG BURDE VELGE ?

// skrevet av Emma 

Byen

Rundt halv tolv satt meg og mamma oss i bilen og kjørte mot herkules. Vi gikk først innom Cubus der mamma kjøpte utrolig mange strømpebukser og jeg kjøpte ingen ting, jeg. Vi hadde ikke spist frokost så vi satte oss til å spise litt mat på cafè herkules. Jeg spiste en baguett med roastbiff, kjempe god. Vi turslet videre på Lindex, der jeg fant overraskende nok endel, pleier ikke å handle der men fant noe fint. Et skjerf, en bluse og en sjampoo og balsam. Elsker salg asså ! Vidre tusslet vi forbi en telefonkiosk, der vi pratet med en mann og jeg spurte om de hadde iphone 4 , men den var ikke inne så han anbefalte meg samsung galaxy s ii. Jeg gikk inn på bikbok og fant en skjorte, men den var helt grei så kjøpte den ikke. Vi gikk inn på b.young og kjøpte en daffedress hver, sykt behagelige. Kjempe deilig å ha noen daffedresser på høsten/vinteren. Jeg fikk ett lite anfal på b.young og ble sur på mamma for ingen  ting, stakkars. hahha, vi har alle våre dager. Jeg gikk inn på bianco og prøvde noen super fine wedges som jeg kanskje skal kjøpe, kunne fått de hvis det ikke var for at jeg ble så sur på mamma, angrer ganske mye nå ja. Vi kom til en ny mobilkiosk der ble vi ganske lenge og diskuterte mobiler og de syntes at samsung galaxy s ii er mye bedre enn iphone 4, problem for min del. får se hva det blir til. Vi hadde ganske dårlig tid og gikk fort innom vero moda og blomster butikken før vi kjørte til en sykkelbutikk. Mamma hadde holdt av en sykkel, men hun fant en enda finere så hun kjøper nok den istedet, ble ikke noe sykkel idag gitt. Vi hadde totalt sett en fin tur !


Webkamera er alltid digg, hahah.

Innkjøpene kommer i et eget innlegg senere i dag ! eller om ikke så lenge.

//skrevet av emma

Pictures ~ fall// skrevet av Guro Benedikte


Nye innkjøp

HALLAA!
I dag har det altså vært sånn aksjonsdag, jeg jobba hjemme jeg daa... Vaska litt osv. 
Jeg har også vært på Down Town med Cecilie i dag, det var veldig korsligt!
Her er noen av innkøpene;


Øredobber fra Cubus, husker ikke pris.Iphone deksel fra accessorize, 130,-


En fin ring fra accessorize, 79,-


Supert bilde..  Høyhelte sko, husker ikke fra hvor.. 599,-


Halv fra bikbok, 129 ,- tror jeg.
 
Webkamera bilder er så utrolig fine!!!

Joda, resten av dagen i dag har jeg bare slappet av med idol og ladet opp til kamp i morgen!
Mine favoritter i Idol er;

Isak!

Vegard!

Ha en fin dag videre!

// skrevet av Guro Benedikte


Aksjonsdag

Hei bloggen. For øyeblikket sitter jeg på jobben til mamma for å tjene inn penger til SOS- barnebyer i Malawi. Har makulert litt papir, ryddet litt og vasket litt støv. Er litt deilig å slappe av på en fredag. Det er litt koselig å sitte på kontoret til mamma, ser ut over en parkeringsplass. Kontoret er fint da. Skal nok være her noen timer til før vi drar hjem, så får vell finne på noe. Nå har jeg en "datapause" og da ble bloggen og facebook første prioriteringen min. Standar meg. Må vell komme meg tilbake på jobb, så vi snakkes senere bloggen ! Ble bare noen bilder fra thelolcam som jeg tok, pga fant ikke webben.

// skrevet av emma

Mi buen amigo!

Halla! Nå jeg og Emma skaffa oss en blogg daa. Kommer helt sikkert mere info om oss etterhvert. Jeg har i hvertfall tenkt og blogge litt om klær, outfit, forksjellige innkjøp, litt som andre ting og egentlig det som faller inn. :)

Siden vi skal tidlig opp i morgen så burde vi legge oss nå :) Vi skal tjene 200kr til sånn fattiggreier nede i de landa.
Skal bare være hjemme og vaske litt jeg da! flinka meg....Slenger ut noen bilder av oss da :D 


Jeg og Emma♥ 
 

//Skrevet av Guro Benedikte

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)
Hei Lesere og dere som titter innom denne bloggen :) Vi er to jenter som går i samme klasse på kjølnes. Vi blogger når vi har tid og føler for det. Guro spiller håndball og Emma rir . Vi blogger om det vi vil. Vi har ikke så mye tid til å være sammen på fritiden, men er sammen på skolen. Vi går på skole som alle andre og blogger nok ikke så lange innlegg.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits