Gruer meg

Hei! 
Idag var jeg på skolen til ca.11 eller no, siden jeg fikk så utrolig vondt i magen og i hodet. Så da dro jeg likegodt hjem, er jo ikke vits og være på skolen om du ikke få konsentrert deg om ting der pga vondt i magen og hodepine. Men i de tre første timene på skolen hadde vi mat laging og vi laga Kyllingwok med bernesaus. he-he deilig. 
Håper så utorlig at jeg ikke har så vondt i magen eller vondt i hode til rundt klokka 6-7 ikveld! I dag er det nemlig tid for første sone samling i 2012, og den 4 totalt! Jeg er så glad for at jeg har kommet vidre på to uttak, fordi håndball er noe jeg virkelig vil holde på med!! Men siden det er første samling på en god stund nå så merker jeg at nervene er på plass! Bare og gjøre det beste man kan nå! :D


Kos dere vidre i dag! 

:// Skrevet av Guro Benedikte   

annika
Kos deg i dag du også<3
10.jan.2012, 12:12

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei Lesere og dere som titter innom denne bloggen :) Vi er to jenter som går i samme klasse på kjølnes. Vi blogger når vi har tid og føler for det. Guro spiller håndball og Emma rir . Vi blogger om det vi vil. Vi har ikke så mye tid til å være sammen på fritiden, men er sammen på skolen. Vi går på skole som alle andre og blogger nok ikke så lange innlegg.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits