Min dag

Blir beskrivet veldig kort med bilder og noen setninger

Jeg startet dagen med skole. Norsk for å være enda mer presis, vi hadde en ganske rolig norsk time der vi nesten ikke jobbet med fag. I norsken benyttet jeg anledningen til å lakke neglene, hahh. Etter norsken var det tid for gym, favoritt faget mitt! Ironin for dere som ikke skjønte det. Denne timen gjorde vi det vi ville, joho! I midttimen ble jeg, Hedda,Birgitte og Ingrid igjen på ftisklivsenteret og pratet/spiste, senere kom også Aron,Sindre og Hallvard. Vi var sammen helt til naturfagtimen, timen.var utrolig.chill ! Først et oppgave ark og så film der noen tenåringer snakket om sex. Gøy!

Etter skolen var ferdig gikk jeg hjem.På veien møtte jeg Susanne og gikk med hun helt fram til henne før jeg foret de fine hestene. Koste litt med de før jeg gikk hjem!

Før jeg dro i stallen igjen spiste jeg litt mat, skiftet til ridetøy og så noen minutter på tv.

Jeg møkket ferdig boksen hennes før jeg hentet den søte hesten inn. Jeg brukte litt tid på å børste henne og ta på salen. Pratet litt med Cecilie(en annen som rir Milla), mens Sandelinn nøyt godbiten! Vi rei en løype som heter firkanten og det gikk veldig bra! Ble bare skritt fordi det var så hardt i bakken og mørkt. Møtte endel andre hester på turen idag, alltids gøy! Sandelinn var veldig fin og ikke noe sta eller sjefete! Etter jeg salte henne pratet jeg enstund med Cecilie igjen :-)

Etter jeg kom hjem lagde jeg meg litt mat og så på tv!
Så på litt forskjellige programmer, gikk ikke noe spesielt på tv idag. Plutselig kom mamma og vekte meg, hadde da greid å sovne på sofaen! Litt senere var jeg bare på pcen og sånt.

Så herlig katt jeg har som legger seg på fanget mitt og koser! Hun elsker pcen min, haha!

// skrevet av emma  

Charlotte Helgesen
Fine bilder! :)

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei Lesere og dere som titter innom denne bloggen :) Vi er to jenter som går i samme klasse på kjølnes. Vi blogger når vi har tid og føler for det. Guro spiller håndball og Emma rir . Vi blogger om det vi vil. Vi har ikke så mye tid til å være sammen på fritiden, men er sammen på skolen. Vi går på skole som alle andre og blogger nok ikke så lange innlegg.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits